Tuota kysymystä on hyvä miettiä muutaman kerran elämässään. Sitä mukaa, kun ikää tulee, tarjoutuu myös mahdollisuuksia kokeilla uusia asioita, kehittyä ja uudistua uudestaan ja uudestaan – muuttua koko ajan vain paremmaksi versioksi itsestään.
Olen aina ollut kova tekemään ja touhuamaan. Sisäinen maailmani on valtava ja mielikuvitukseni vilkas, jolloin ideoita yleensä riittää – ja mikäs sen mukavampaa kuin toteuttaa niitä! Moni on ihmetellyt, mistä oikein saan virtaa kaiken tekemiseen. Aikaisemmin ihmettelin asiaa itsekin, mutta nykyään vastaan: tekemällä sitä, mistä nautin, saan koko ajan lisää virtaa tekemiseen. Ja näin se on.
Varsinaiset rakettimoottorit sain alleni keväällä 2015, Prisma Studion Ruipelolle lihakset –dokumenttiprojektin kautta. TV1:llä nähdyssä ohjelmassa muutin laihan lihavan kehonkoostumukseni terveemmäksi 12:ssa viikossa opettelemalla syömään kunnolla ja nostamaan rautaa ja kuinka sitten kävikään…? Elämänmuutos onnistui ja jäi ”päälle”.
Tässä blogissa aion kirjoittaa mm. siitä, miksi omien kokemusteni mukaan luovan työn tekijän kannattaisi pitää huolta omista ”rakettimoottoreistaan” ja tehdä vaikkapa salitreeneistä yhtä arvokas tapahtuma kuin palavereista kalenterissa. En myöskään malta odottaa, että pääsen kertomaan oivalluksista, joita koen, kun vien omaa hyvinvointiani koko ajan vain kokonaisvaltaisempaan suuntaan. Millaisia projekteja syntyykään, kun pääsen oikein kunnolla vauhtiin?
Ja millainen olenkaan minä yrittäjänä? Aika ottaa selvää! Yhdeksän vuotta Yleisradiolla työskenneltyäni palaan freelanceriksi helmikuun puolessa välissä. Aikaisempaa pätkätyökokemusta on yhteensä 10 vuotta (ITN, BBC, YLE) ja sen mukanaan tuomat haasteet enemmän kuin tuttuja. Mutta: satun pitämään haasteista ja olen myös yllättävän kotonani kaikenlaisessa muutoksessa. Tervetuloa takaisin, minä!
Vastaa